Profesionālā augstākā izglītība 2,5 gados tālmācības un neklātienes formā

Izmēģini kursa materiālu bez maksas

Ēdināšanas serviss, 2. studiju posms

Jānis Stabiņš, BVK direktors

Sveiki,
lai atvērtu studiju kursu, ievadi savu tālruņa numuru un verifikācijas kodu, ko saņemsi bezmaksas īsziņas veidā.

Lūdzu, norādi pareizu tālruņa numuru.
Saņemt kodu
✓ Kods nosūtīts uz

Personas dati tiks apstrādāti saskaņā ar privātuma politiku.

Kods nav ievadīts pareizs.
Atvērtā koledža / Ēdināšanas serviss, 2. studiju posms
Pilns studiju kursu saraksts →
Ēdināšanas serviss, 2. studiju posms - Viesnīcu un restorānu biznesa kursi

Ēdināšanas serviss, 2. studiju posms

Kursa mērķis ir iepazīstināt ar visām atziņām, kas saistītas ar galda klāšanu, ēdienu un dzērienu pasniegšanu, kokteiļu gatavošanas tehnoloģiju, bāru un restorānu viesu apkalpošanas metodēm.

Izmēģini kursu bez maksas

Lūdzu, norādi pareizu epastu.

Personas dati tiks apstrādāti saskaņā ar privātuma politiku.

Vēlos, lai mani informē par BVK jaunumiem un īpašajiem piedāvājumiem
Lūdzu, pārliecinies vai aizpildīji visus laukus.

Ko tu iemācīsies?

  1. Iegūt priekšstatu par prasībām, kādas tiek izvirzītas viesmīlim viesu apkalpošanas laikā;
  2. Uzzināt visu par galda klāšanu un viesu sagaidīšanu;
  3. Apgūt praktiskās iemaņas ēdienu un dzērienu pasniegšanā;
  4. Apgūt praktiskās iemaņas viesu apkalpošanā un iegūt priekšstatu par lielu pasākumu organizēšanu;
  5. Noskaidrot alkoholisko un bezalkoholisko dzērienu sortimentu un to raksturojumu;
  6. Izprast bāra darba organizācijas procesu;
  7. Noskaidrot jaukto dzērienu gatavošanas tehnoloģiju;
  8. Noskaidrot alkoholisko un bezalkoholisko kokteiļu sortimentu un dažādu kokteiļu raksturojumu.

Kam šis kurss piemērots?

  • tiem, kas vēlas veidot karjeru tūrisma jomā;
  • tiem, kas plāno uzsākt tūrisma vai viesnīcu biznesu.

Par kursu «Ēdināšanas serviss, 2. studiju posms»

Apgūt teorētiskās un praktiskās iemaņas viesu apkalpošanā, kas nepieciešamas ēdināšanas uzņēmumā. Kursa sekmīgai apguvei nepieciešamas elementārās uzvedības kultūras, valodas un kustību iemaņas, kā arī priekšzināšanas ēdienu gatavošanas tehnoloģijā un pārtikas produktu sanitārijā, higiēnā un kontroles problēmās. Apgūt zināšanas par viesmīļa-bārmeņa profesijas pamatiem. Apgūt praktiskās iemaņas viesu apkalpošanā ēdināšanas uzņēmumos. Izmantot teorētiskos pamatus praksē, organizēt bārmeņa-viesmīļa darbu, risināt ražošanas uzdevumus, izstrādāt un noformēt dokumentāciju.

Piesakies kursam tagad Uzsākt studiju kursu vari jebkurā laikā!
Kursa cena:39€ / 79€
Uzzini vairāk
Kursa ilgums:no 2 ned. - 2 mēn.
Kursa valoda:latviešu
Iegūstamais dokuments:apliecība

Mūsu komanda

Anete Āzena
Anete Āzena

Studiju koordinators

Raksti anete.azena@bvk.lv
Zvani +371 67803261

Irēna Kuliša
Irēna Kuliša

Lektors

Cik maksā studiju kurss?

Standarta kurssPremium kurss
Studiju kursa grāmata elektroniskā formātā
Studiju kursa grāmata drukātā formātā
Konsultācija ar studiju kursa pasniedzējiem
Gala pārbaudes darbs
Iegūstamais dokumentsApliecībaApliecība
Iegūstamie kredītpunkti2 KP
Cena39€79€
Izvēlne